Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tukkirekka ja avolava-auto törmäsivät Hankasalmella, kaksi loukkaantui vakavasti

Tukkirekka ja peräkärryä vetänyt avolava-auto törmäsivät lauantaiaamuna Ysitiellä Hankasalmella. Onnettomuus tapahtui noin 500 metriä Niemisjärven risteyksestä Kuopioon päin. Hätäkeskusilmoitus onnettomuudesta tehtiin kello 8.07.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti, kertoi päivystävä palomestari Kalle Hakamäki Keski-Suomen pelastuslaitokselta. Henkilöautossa olleet kuljetettiin sairaalahoitoon, toinen Jyväskylään ja toinen Kuopioon. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Kaikki kolme osallista olivat aikuisia miehiä.

Rekka oli matkalla Jyväskylän suuntaan, lava-auto Kuopion.

Rekka päätyi onnettomuudessa keskelle ajokaistoja, ja sen perävaunu kyljelleen ojaan. Tukit levisivät törmäyksessä ojaan. Tie oli täysin suljettuna noin tunnin, jonka jälkeen toinen kaista avattiin osittain siten, että henkilöautot pääsivät ohittamaan onnettomuuspaikan. Tie saatiin avattua liikenteelle noin kello 11.20.

Tien ollessa suljettuna käytössä oli myös kiertotie, jota henkilö- ja linja-autot pystyivät käyttämään. Raskas liikenne joutui odottamaan tien avaamista.