Elastinen villitsi yleisönsä Häyrylässä - "Se on sellainen energiapakkaus!"

Häyrylänranta Pop & Blues käynnistyi räväkästi Konnevedellä, kun keskiviikkona runsaan yleisön ottivat haltuunsa Hesaäijä ja Elastinen.

Elastinen iloitteli läpi illan yleisönsä kanssa Konnevedellä, jossa monet tunnetut hittikappaleet saivat sanoituksiinsa vaikutteita paikkakunnasta. Riku Tulla

Riku Tulla

Väkeä virtasi tasaisena virtana Konneveden Häyrylänrantaan hyvissä ajoin keskiviikkoiltana, kun Häyrylänranta Pop&Bluesin portit aukesivat. Jo paria tuntia ennen illan konsertin alkamista hakivat itselleen parhaita katseluasemia hankasalmelaiset Erkki,Merja sekä lapsenlapset Jukka, Jutta ja Joel Pirkkalainen. Heille lähtö Häyrylään oli itsestäänselvyys.

- Hyvät esiintyjät pisti meidät liikkeelle ja Elastistahan me tietenkin lähdettiin katsomaan.

Pirkkalaiset ovat aktiivisia Häyrylänrannan kävijöitä ja joinakin vuosina keikkoja on kuunneltu myös omassa mökkirannassa Konneveden Rossinkylällä, jonne hyvällä säällä musiikki kantautuu. Tänä vuonna Elastinen sai lähtemään kuitenkin aivan lavan äärelle.

- Se on sellainen energiapakkaus lavalla, että pakkohan Elastinen on livenä nähdä, Jukka ja Jutta innostuvat.

Joel, Jukka, Jutta, Erkki ja Merja Pirkkalainen etsivät itselleen parhaat katselupaikat Häyrylänrannasta jo pari tuntia ennen konsertin alkua. Riku Tulla

Häyrylänranta Pop&Bluesin keskiviikkoillassa nähtiin Elastisen lisäksi myös Hesaäijä. Osittain aurinkoisessakin säässä kauniissa rantamaisemissa soinut festari keräsi runsaasti katsojia paikalle. Tunnelma kohosi korkeuksiin jo Hesaäijän aikana, mutta kun Elastinen kohosi lavalle niin yleisö oli jo alkuvaiheessa myyty.

- Mikä meininki Konnevesi, aloitti räväkästi kysyen reilun tunnin mittaisen shownsa Elastinen, joka sai yleisöltään raikuvat suosionosoitukset läpi esityksensä.

Pirkkalaisten seurueessa Elastisen faneja löytyi jokaisesta sukupolvesta, mutta lempikappaleesta kysyttäessä oli hieman hajontaa.

- Anna sen soida tietenkin, nuoriso-osasto toteaa.

- Kyllä se Nauravan kulkurin uusi versio on aivan paras, Erkki ja Merja päättävät.

Hesaäijä laulatti yleisöä mukanaan alkuillasta Häyrylässä. Riku Tulla

Häyrylänranta POP & BLUES jatkuu vielä tänään torstaina Konneveden Häyrylänrannassa, kun lavalle nousevat Vesterinen Yhtyeineen, Ben Granfelt Band ja illan päättää Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

Kommentoi