Asioitko tässä pizzeriassa Hankasalmella? Tarkkaile oireita ja hakeudu herkästi testiin

Hankasalmella Pizzeria Sidalissa asioineita kehotetaan tarkkailemaan mahdollisia koronaoireita. Asiakkaat ovat voineet altistua koronalle ravintolassa maanantain 30.11. ja sunnuntain 6.12. välisenä aikana.

– Jos on siis tällä aikavälillä ruokaillut yrityksessä ja kokenut esimerkiksi viime viikolla joitain lieviäkin oireita, niin kannattaa yhä hakeutua koronatestiin. Oireita kannattaa tarkkailla aina keskiviikkoon 16.12. saakka erityisen tarkasti, tiedottaa kunnanjohtaja Matti Mäkinen.

Kyseisenä ajankohtana yrityksen tiloissa on ollut läsnä koronan sairastunut henkilö.

– Hankasalmen kunta haluaa vahvasti muistuttaa siitä, että jokaisen kuntalaisen kannattaa ottaa maski oikeasti käyttöön jokapäiväisessä arjessaan. Samoin isommissa ryhmissä kokoontumisen välttäminen on nyt erittäin tärkeää. Hyvä käsihygienia ja etäisyyksien pitäminen toisiin on edelleen peruslähtökohta koronan ehkäisyssä.

Mäkisen mukaan tällä hetkellä ei ole tiedossa muita vastaavia altistumispaikkoja.

– Tautimäärät eivät ole huimia, mutta kun tauti alkaa liikkua, tilanne voi pahentua nopeastikin. Onneksi sairastuneiden määrä on hallinnassa ja haluamme tiedottaa herkästi, että se pysyykin.

Hankasalmen kunnanhallitus kokoontuu maanantaina.

– Meillä on käytössä jo tiukat rajoitukset, mutta menemmekö esimerkiksi kymmenen hengen kokoontumissuositukseen. Pohdimme laitetaanko liikuntatilat kiinni myös lapsilta.

Harkinnassa on myös kirjaston lukusalin sulkeminen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä