Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemat saavat lisää influenssarokotteita – jos nämä kriteerit täyttyvät, voit varata ajan

Lisäerä on tarkoitettu sellaisille vielä rokottamattomille henkilöille, jotka yli 65 vuoden iän tai perussairautensa vuoksi kuuluvat riskiryhmään.

Arkistokuva influenssarokotuksesta. Tuire Punkki
Teemu Rauhala

Teemu Rauhala

Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemat saavat sairaala-apteekista noin 1 200 influenssarokotetta lisää, kertoo Jyväskylän kaupunki. Lisäerän ansiosta sellaiset vielä rokottamattomat henkilöt, jotka yli 65 vuoden iän tai perussairautensa vuoksi kuuluvat riskiryhmään, voivat 4.1.2021 alkaen varata ajan influenssarokotteen saamiseksi.

Ajanvarauksen voi tehdä soittamalla omalle terveysasemalle. Asiakkaalle varataan aika sille Jyväskylän terveysasemalle, josta vapaa aika löytyy. Asioimaan voi ohjautua siis muullekin kuin oman asuinalueen terveysasemalle. Aikoja annetaan niin pitkään kuin rokotteita riittää.

Sähköinen ajanvaraus ei ole käytössä.

Keskustan ja Kuokkalan terveysasemat valmistautuvat muuttamaan Sairaala Novaan, joten muuton valmistelujen vuoksi näiden alueiden väestöä ohjataan rokotukseen muille asemille varsinkin tammikuun kahden viimeisen viikon aikana. Pääsääntöisesti kyseisiltä terveysasemilta ohjataan asiakkaat Palokkaan. Keskustan ja Kuokkalan alueen väestön rokotusajanvaraus hoidetaan kuitenkin oman terveysaseman puhelinpalvelusta.

Kommentoi