Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hankasalmella Kuuhankaveden koulussa yläkoulun oppilaita koronakaranteeniin – koulun toiminta jatkuu normaalisti

Hankasalmen Kuuhankaveden koulusta asetetaan karanteeniin rajattu joukko oppilaita mahdollisen koronavirukselle altistumisen vuoksi, tiedotti kunta sunnuntai-iltana.

Altistuminen koskee vain tiettyä rajattua osaa yläkoulun 7. luokan oppilaista. Kyseisten oppilaiden vanhempiin on oltu yhteydessä terveydenhuollosta.

Kuuhankaveden koulun toiminta jatkuu normaalisti. Kuuhankaveden yhtenäiskoulun ja lukion oppilaat sekä henkilökunta voivat tulla terveenä kouluun maanantaina.

Lievienkin koronaan viittaavien oireiden ilmetessä on kuitenkin syytä hakeutua koronatestiin ja jäädä kotiin parantumaan.

Maskisuosituksen tärkeyttä on korostettu oppilaille ja henkilöstölle Wilma-viestillä ja tullaan korostamaan maanantaina koulussa kaikille.

Välituntialueet ovat olleet rajattuja eri ikäluokille varotoimenpiteenä kuluvan syksyn ajan. Tämän merkitys korostuu nyt mahdollisessa altistumistilanteessa.

Kuuhankaveden koulu on 315 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa on oppilaita 0.–9. -luokilla. Koulu toimii Hankasalmen kunnan koulukeskuksessa, yhdessä Hankasalmen lukion kanssa.