Hankasalmen Kuuhankaveden koulun eskarit karanteeniin

Kuuhankaveden koulun eskarilaiset asetetaan tänään maanantaina karanteeniin mahdollisen korona-altistumisen vuoksi.

Karanteenin piiriin kuuluu kaikkiaan 19 lasta. Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 29.9.–1.10. Karanteeni päättyy 11.10.

Karanteeniin määrättäviin lapsiin ollaan yhteydessä terveydenhuollon toimesta ja terveydenhuolto ohjeistaa kyseisiä perheitä. Yhteydenotot ovat jo alkaneet. Koulun rehtori viestii tilanteesta perheille Wilman kautta.

Kuuhankaveden koulun peruskoulun puolelta on jo aiempien altistumisten pohjalta karanteenissa hieman vajaa 10 oppilasta ja lukiosta useampia oppilaita.

Yläkoulun ja lukion kohdalla tartuntaketjut on saatu jäljitetyksi ja karanteenitkin ovat vaiheittain osin purkautumassa.

Kuuhankaveden yhtenäiskoulun ja lukion oppilaat sekä henkilökunta voivat edelleen tulla terveenä kouluun. Lievienkin koronaan viittaavien oireiden ilmetessä on kuitenkin syytä hakeutua koronatestiin ja jäädä kotiin parantumaan.

Hankasalmen kunta korostaa tiedotteessa maskisuosituksen tärkeyttä koulun oppilaille, henkilöstölle sekä kaikille kuntalaisille, jotta lisätartunnoilta ja karanteeneilta mahdollisimman hyvin vältyttäisiin. Hankasalmella on edelleen päällä vahva maskisuositus.

Kunta muistuttaa myös rokotusten tärkeydestä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä